AJANKOHTAISTA

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ HAUSSA!

Haemme Syörään yhressä hankkeeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ, joka toimii hankkeen vetäjänä.
Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta esimiehenä toimimisesta ja näyttöä köyhyyden vastaisesta työstä. Olet rohkea, innostuva, innostava ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja olet myös hyvä neuvottelija. Raportointisi on sujuvaa ja tunnet rahoittajamme Stean toiminnan periaatteet.
Tarjoamme innostavan ja kehittyvän työyhteisön tuen sekä tiiviin yhteistyöverkoston monet ulottuvuudet syrjäytymisen vastaisessa työssä.

Lupaamme, että työpäiväsi eivät ole yksitoikkoisia vaan täynnä hyviä kohtaamisia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Hakemukset 19.1.2018 mennessä

Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ulla-Maija Nikula
ulla-maija.nikula@fingerroos.net
0440 333678

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ HAUSSA!

Haemme Syörään yhressä hankkeeseen PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ, joka toimii projektipäällikön työparina kehittäen uutta toimintamallia ja osallistuen lähityöntekijänä asiakkaiden tukemiseen.

Odotamme soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa, näyttöä vaativasta asiakastyöstä ja palveluverkoston hyvää tuntemusta. Olet innostuva ja saat muutkin innostumaan. Olet lämminhenkinen ja ymmärrät vaikeuksiin joutuneita lähimmäisiäsi.

Hakemukset 19.1.2018 mennessä

Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ulla-Maija Nikula
ulla-maija.nikula@fingerroos.net
0440 333678

UUSI PILKEPORUKKA

Tiistaina 16.1.2018 Turussa aloittaa  uusi Pilkeporukka toimintansa. Turun kaupungin ja Fingerroosin säätiön yhteistyönä toteutettava Pilkeporukkatoiminta on suunnattu yli 60-vuotiaille päihteiden kanssa tasapainoileville turkulaisille. Pilke tarjoaa ikääntyneen arkeen mm. sosiaalista kanssakäymistä vertaistuen keinoin, mukavaa yhdessä tekemistä ja säännöllisiä kokoontumisia. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta.
Lisätietoja toiminnasta saa säätiön työntekijöiltä tai Turun kaupungin nettisivuilta: http://www.turku.fi/pilke-toiminta.”

”Löytävän vanhustyön mallia, tuloksia ja vaikuttavuutta on esitelty juuri ilmestyneessä julkaisuussa ”Paljosta olisin jäänyt, ellen ovea olisi avannut” – Löytävän työn tulokset ja vaikuttavuus. Pääset lukemaan julkaisun TÄMÄN LINKIN kautta”.

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

För dig, senior i Åbo!

Kysy lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista ja asioista: 

Tarina-ryhmät: 
Ulla-Maija Nikula, puh.  044 033 3678, ullamaija.nikula@fingerroos.net

Me-talo:
Miika Neulaniemi, puh. 044 729 997, miika.neulaniemi@fingerroos.net.

Me-talolla (Hövelin palvelukeskuksessa) joka viikko avoimet ovet: ma klo 12-18, ti klo 12-18 ja to klo 10-16.