AJANKOHTAISTA

Löytävä vanhustyö laajenee Vakka-Suomeen! Etsimme nyt kahta innokasta työntekijää tekemään vaikuttavaa työtä. Tässä ilmoitus!

Mitä kaikkea ikääntyneet voivatkaan opettaa elämästä nuorille ja nuoret ikääntyneille? Fingerroosin säätiömme  sai STM:ltä rahoituksen hankkeeseen, jossa nuorten elämänhallintaa tuetaan ylisukupolvisella otteella! Haemme nyt hankevastaavaa ja hanketyöntekijää hankkeeseen.Tässä työpaikkailmoitus! Tässä tiedote STM:n sivulta: http://stm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/sosiaali-ja-terveysministerio-jakoi-valtionavustuksia-tukemaan-nuorten-arjen-hallintaa

Fingerroosin säätiö edistää tietoutta senioreihin kohdistuvista rikoksista. Tilaisuuksia järjestetty ympäri Varsinais-Suomea. Tässä video luennosta, joka pidettiin 17.5.2018:

http://www.nivelverkko.fi/2018_5_17/

SYÖRÄÄN YHRESSÄ -HANKE ON ALOITTANUT TOIMINTANSA! Syörään yhressä- pöytä kokoontuu me-talolla maanantaisin klo 16-18  9.4 alkaen ja jatkuu kesään asti viikoittain sekä parillisilla viikoilla torstaisin klo 16-18 19.4 alkaen.   Tervetuloa kaikki juttuseuraa ja vatsantäytettä kaipaavat. Toiminta on kaikille osallistujille ilmaista, eikä se vaadi erillistä ilmoittautumista.

Syörään yhressä-hanke on STEA:n kolmevuotinen kehittämishanke jonka tarkoituksena on kehittää osallistavia yhteisöruokailunmuotoja Turun seudulle. Hankkeen aikana tullaan toimimaan kuudella eri Turun alueella. Tavoitteena on myös ruoka-apukentän toimijoiden yhteistyön lisääminen ja tiedotuksen kehittäminen.

UUSI PILKEPORUKKA

Tiistaina 16.1.2018 Turussa aloitti  uusi Pilkeporukka toimintansa. Turun kaupungin ja Fingerroosin säätiön yhteistyönä toteutettava Pilkeporukkatoiminta on suunnattu yli 60-vuotiaille päihteiden kanssa tasapainoileville turkulaisille. Pilke tarjoaa ikääntyneen arkeen mm. sosiaalista kanssakäymistä vertaistuen keinoin, mukavaa yhdessä tekemistä ja säännöllisiä kokoontumisia. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta.
Lisätietoja toiminnasta saa säätiön työntekijöiltä tai Turun kaupungin nettisivuilta: http://www.turku.fi/pilke-toiminta.”

”Löytävän vanhustyön mallia, tuloksia ja vaikuttavuutta on esitelty juuri ilmestyneessä julkaisuussa ”Paljosta olisin jäänyt, ellen ovea olisi avannut” – Löytävän työn tulokset ja vaikuttavuus. Pääset lukemaan julkaisun TÄMÄN LINKIN kautta”.

För dig, senior i Åbo!

Kysy lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista ja asioista: 

Tarina-ryhmät: 
Ulla-Maija Nikula, puh.  044 033 3678, ullamaija.nikula@fingerroos.net

Me-talo:
Miika Neulaniemi, puh. 044 729 997, miika.neulaniemi@fingerroos.net.

Me-talolla (Hövelin palvelukeskuksessa) joka viikko avoimet ovet: ma klo 12-18, ti klo 12-18 ja to klo 10-16.