Me-talo

 

Pansion me-talo on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin sekä Me-säätiön mahdollistama yhteistoiminnallinen paikka Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Me-talo tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Me-talo tarjoaa vapaa-ajan harrastustoimintaa, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin.

Tutustu kesäkuun 2018 ohjelmaan tästä!

Pansion me-talon kotisivut löytyvät me-säätiön sivuilta täältä!

Haemme tällä hetkellä kahta työntekijää STM-rahoitteiseen Vahvasti yhdessä -hankkeeseen. Hankkeessa tuetaan nuoria sukupolvet yhdessä periaatteella. Haku käynnissä 20.6.2018 saakka. Lue tästä työpaikkailmoitus.

Mukana toiminnassa on lukuisia yhdistyksiä, paikallisorganisaatioita, vapaaehtoisia ym., jotka järjestävät itsenäisesti toimintaa me-talolla.

Matalan kynnyksen me-talo tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, saada vertaistukea tai esimerkiksi leikkiä ja pelata. Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Toimintaa on laidasta laitaan, ja mukaan mahtuu esimerkiksi niin leikkiä ja naurua kuin hiljaisia kohtaamisia.

Me-talolle voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää Me-talolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me-talolla toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Me-talo tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa. Me-talolla järjestetään esimerkiksi Auralan kansalaisopiston vempaintukea ja rumpujameja, MLL:n Varsinais-Suomen piirin lasten kerhoja, etsivä nuorisotyön vastaanottoa sekä asukkaiden järjestämiä kirppiksiä.

Me-talolla vietetään myös avoimia ovia joka viikko: ma klo 12-18, ti klo 12-18 sekä to klo 10-16. Täällä voi silloin kohdata muita ihmisiä, pelata vaikka lautapelejä tai ehdottaa uusia toimintoja.

Me-talo on asukkaiden kokoinen paikka, josta ei löydy meitä eikä heitä. On vain me.

Tässä me-taloa koskeva rekisteri- ja tietosuojaseloste

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

Seuraa meitä myös:

www.mesaatio.fi/me-talo/me-talo-turku

https://www.facebook.com/Metalolla/

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.

Ota yhteyttä:

Me-talo
Hövelin palvelukeskuksessa
Hyrköistentie 26
20240 Turku

Me-talon isäntä
Miika Neulaniemi
p. 044 729 9987
miika.neulaniemi@fingerroos.net

Työllisyyskoordinaattori
Martin Isotupa
p. 044 098 9669
martin.isotupa@fingerroos.net

Perhetyöntekijä
Riina Nurmi
p. 044 745 4196
riina.nurmi@fingerroos.net

Toimisto
p. 044 722 3970
metalo@fingerroos.net

Me-talon yhteistyökumppaneita:

Me-säätiö, Auralan setlementtiliitto ry, Turun Icehearts, Turun kaupunki, Pansion koulu, Pernon sosiaalitoimi, MLL, Varsinais-Suomen Sininauha, Vamos, Mikaelin seurakunta, Hövelin palvelutalo, Kirjan talo ry, Humak