Syörään yhressä

 

Syörään yhressä- hankkeessa etsitään eri keinoja auttaa vähävaraisia ihmisiä ja edistää yhteisöllisyyttä. Hankkeessa kehitetään osallistavia yhteisöruokailunmuotoja Turun seudulla kuudella eri alueella.  Tavoitteena on myös ruoka-apukentän toimijoiden yhteistyön lisääminen, verkostonluominen ja tiedotuksen kehittäminen. Syörään yhressä on Stean rahoittama kolmivuotinen kehittämishanke.

Syörään yhressä-pöydät

Eri puolilla Turkua järjestetään säännöllisesti kokoontuvia Syörään yhressä pöytiä. Ruokahävikkiä hyödyntävien pöytien ääreen kutsutaan etenkin alueen vähävaraisia asukkaita, jotka ovat turvautuneet ruoka-apuun. Mukaan ovat tervetulleita kaikki ihmiset jotka etsivät tekemistä arkeensa, toivomme ihmisiä mukaan vauvasta vaariin!

Mitä toiminnassa tapahtuu?

Pöytien äärellä syödään, tutustutaan ja vietetään aikaa viikoittain vaihtuvan ohjelman myötä. Toiminta on maksutonta ja avointa kaikille. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai sitoutumista. Tervetuloa!

Pansio-Perno:

Maanantaisin klo: 16-18 ( me-talo, Hyrköistentie 26)
Maanantain pöytä on kaikille avoin, viikoittain kokoontuva kohtaamisen paikka. Iltapäivän aikana on aina pientä purtavaa, juttuseuraa sekä matalan kynnyksen ohjelmaa johon jokainen voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan.

Torstaisin (parillisina viikkoina) klo: 16-18 ( me-talo, Hyrköistentie 26)

kesänkerrat: 14.6.,28.6,12.7.,26.7.,9.8.->

Iltapäivän aikana on aina tarjolla vaihtelevasti pienestä purtavasta lämpimään ruokaan ja matalan kynnyksen ohjelmaa. Ohjelma on suunnattu aikuisille jotka etsivät mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa.

Jyrkkälä:

Iltapäiväkahvit Jyrkkälässä parittomat torstait klo: 13-15

Kesän Jyrkkälä kerrat: 7.6, 21.6, 5.7, 19.7, 2.8. klo: 13-15 Jyrkkälän asukastuvalla, Jyrkkälänpolku 2.

Ohjelmassa: Juttuseuraa, pelailua, yhteistä tekemistä asukkaiden toiveiden mukaan. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan ja juttelemaan.
Tuu kaffel!

Lauste:

Aamukaffet 5.6.2018 alkaen klo: 9-11 joka tiistai. Lausteen lähiötuvassa. Tule ja istahda hetkeksi alas, kerro mitä kuuluu niin me kuuntelemme.

Nähdään Lausteella tiistaisin.

Yhteystiedot:

Syörään yhressä  Facebookissa!

Projektivastaava
Saila Holm (Yhteisöpedagogi AMK)
saila.holm@fingerroos.net
044-7728921

Projektityöntekijä
Annika Dolgov (Kulttuurituottaja AMK ja yhteisötaiteilija)
annika.dolgov@fingerroos.net
044-7143360